Pin It button on image hover

fredag den 27. april 2012

Insta(nt) love mini album

Månedspakken fra Love2scrap i april er det fantastiske Magpie-papir fra Jenni Bowlin. Det er en af mine klare favorit-serier i dette forår, så det skulle naturligvis bruges til noget ganske særligt! Det blev til et mini album med de første fotos af vores nyfødte søn.

Jeg har taget udgangspunkt i fotos taget med iphone app'en Instagram. Hvis du er så heldig at have en iphone og IKKE allerede kender instagram, så er bekendtskabet bestemt et forsøg værd! App'en tager kvadratiske fotos og der er en lang række filtre, som du kan lægge over dine fotos for at gi' en særlig effekt. Man kan også bruge app'ens filtre til gamle fotos, der ligger på telefonen. Med udgangspunkt i Instagram-fotos blev mit album kaldt INSTA (nt) love.

The monthly kit from Love2scrap is the fantastic Magpie-collection from Jenni Bowlin. One of my favorites this spring, so naturally I had to use it for something special. I created a mini album with some of the first photos taken of our newborn son. All photos are taken using the fab Instagram app on my iphone, hence the title!
6 kommentarer:

Heidi Kolze sagde ...

Hvor er det bare et helt fantastisk album! Skønne billeder - igen fra en ikke helt "almindelig" vinkel (det kan jeg rigtig godt lide!) Håber alt går vel med jer alle.

Janna Werner sagde ...

Trine, your clean album is wonderful!

Stine sagde ...

Sindsygt flot album - totalt gennemført og så hjælper det jo også at lille manden er noget så nuttet!

Håber du nyder at være mor til to?

lam sagde ...

så lækkert og jo jeg har den apps og elsker den.
Jeg har dog lidt problemer med at få dem printet ud i en størrelse jeg er tilfreds med. Hvilken program bruger du til at printe dem med evt papirstørrelse/ layout størrelse?

Karina Beck sagde ...

Hvor er det bare et lækkert album!!!

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Jeg redigerer mine fotos i Lightroom og Photoshop, men printer udelukkende til Project Life i Lightroom, hvor jeg kan lave en A4 side fyldt med fotos i dem præcise str jeg ønsker.