Pin It button on image hover

onsdag den 11. juli 2012

Project Life - uge 13

Holdda op, det er en måned siden jeg sidst har haft et Project Life indlæg! Tiden går stærkt. Her er sidste uge i marts, hvor en lille ny ankom til vores familie.

Wow, it's been a month since my last Project Life post. Time flies! Here is the last week of March, when the new addition was added to our family.


Og siderne enkeltvis. De første to sider er før-fødsel. Jeg har tilføjet en halv side på 6x12 midt i ugen plus en lille plastiklomme til pjece fra sygehus plus fødselsattest.Og de næste to primært indeholder noget fra sygehuset. Bemærk den flotte "No 2" tegning, som Stine var så sød at sende til mig.Historien om min gamle pude kan læses, når man løfter den lille 'memo'-tab. Jeg fik ikke lige taget billede af det, men jeg kan afsløre at puden var fra 1985 og nu er smidt ud! Jeg har været opereret på den (og blev glemt, men fundet på Hvidovre Hospital) og den har rejst til flere forskellige kontinenter. Det var vemodigt, men nødvendigt, at smide den ud. Den har ikke været brugt i mange år, men indeholdt sååå meget historie at den bare blev liggende på skabet!

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Det er altså bare den skønneste måde at skrive "dagbog" på...HVORFOR F...kan jeg ikke komme igang ? Tak for inspirationen, lad os se om jeg ikke snart kan tage mig sammen ?

Annette sagde ...

Skønne sider i dit store projekt.
Jeg synes det er flot klaret, at du kan fortsætte og blive ved.
Sjovt med den pude, sådan kan man jo gemme mange minder - men man fortryder når man skal flytte....det ved jeg alt om lige nu. Vi har nok lidt rigeligt af gamle ting med, der overhovedet ikke kan bruges, men har en historie.....og det kan vi så fylde skabene op med.
Hvor dumt er det egentlig ?

Heidi Kolze sagde ...

Dejligt med mere project life og har ventet på siden hvor Melvin kom til verden:-) Iøvrigt kanon gode billeder af dig i dagene op til! Sjovt som en pude kan komme til at betyde noget - men forstår sagtens at det kan have været svært at skille sig af med den. Men nu lever den videre her :-)

Chantal Vandenberg sagde ...

Fab work!!! Love the way you have documented - great style!!!