Pin It button on image hover

onsdag den 25. juli 2012

Kort med embossede blomster


I denne uge hos scrapper.dk har jeg lavet nogle kort med et af de nye stempler (tillykke søde). Kortene er 14x14cm.

I created some cards using new stamps in the scrapper.dk-shop. The white flowers are heat embossed and I think they look so cool on the colored cards. Challenged myself to use Prima flowers and bling :-)Jeg har udfordret mig selv til også at bruge blomster. Jeg elsker når andre sætter blomster på deres kort og layouts, men fumler altid når jeg selv får dem i hænderne. Det er ikke den kønneste blomster gruppering jeg har set, men det er fint nok for en blomster-kort-nybegynder! Jeg har endda også fundet bling frem fra gemmerne :-)

Jeg synes de hvide embossede blomster er super flotte på det farvede karton, men måtte også prøve at lave blomsterne med brun embossing pulver.

5 kommentarer:

Kim sagde ...

you are quite the cardmaker...simple and stylish!!

Annette sagde ...

Hold op hvor er de søde de kort - alle.
Jeg må lige gemme ideen, for det er jo lige mig. Jeg har svært ved at lave noget som helst uden der kommer en blomst på....

STI sagde ...

Åh hvor var de fine de kort. Din enkle stil er bare så elegant og det med papirblomsterne og bling synes jeg jo er superfine

Heidi Kolze sagde ...

Dem er jeg meget vild med :-) De er enkle og rigtig fine - og så kan de laves lige i en håndvending når man mangler et kort - tak for det:o)

Leeann Pearce sagde ...

You make such gorgeous card Trine!