Pin It button on image hover

lørdag den 28. juli 2012

Cards with birds

Her er et par kort og et gavemærke, som er lavet med Echo Park's Sweet Day collection kit for Scrapper.dk. Lige i øjeblikket, hvor jeg går hjemme med to børn på 2. måned, er det noget hurtigere at få lave kort til bloggen end layouts eller større projekter. Så kan den store dreng hjælpe med at udskære ting på BigShot og lime ting på kortene. Det er rigtig hyggeligt!

Here are two cards and a tag I made for Scrapper.dk using Echo Park's lovely Sweet Day collection. The birds are from Spellbinders. Cards are just so much faster for me to create at the moment, as I I've been home with two boys since June 1. The eldest at 6yrs helps with die cutting and glueing things on the projects. So much fun!

Nå, her er det første kort. Jeg har udskåret fuglene med Spellbinders Birds.

Jeg har tegnet et fuglehus og klippet det ud i sort karton. I hullet har jeg sad lidt tekst fra et ark papir.Det næste kort har polaroid rammer fra kittet og er stemplet med Butterflies fra Hero Arts for at gi' lidt extra sommerstemning til kortet. Jeg har brugt Vera Mark watermark stamp pad for at give en vandmærke effekt og bibeholde fokus på de to rammer.

Tekst-stemplet til den nybagte mor finder du her.Gavemærket er stemplet med Til/fra stemplerne og Held & Lykke stemplet og fuglen er også Spellbinders.


Tak fordi du kiggede forbi bloggen idag!

3 kommentarer:

Kim sagde ...

Trine you know I love everything that you do, these are just the sweetest...

Karina Beck sagde ...

Lækre kort, du har lavet. Hvor er det dejligt med en lille hjælper.

Lydia sagde ...

Simply beautiful, love the little birdhouse