Pin It button on image hover

onsdag den 27. april 2011

April sketch challenge - winner og kursus

Det var ikke meningen at jeg skulle blogge mere i dag, men jeg har netop set at jeg har vundet denne måneds sketch challenge hos Crate Paper. Jeg fatter det ikke, men er så glad at jeg bare må kaste min glæde ud i cyperspace!

Wasn't suppose to blog again today, but I just saw that I won the April sketch challenge hosted by Crate Paper. I cannot believe it! I'm so happy I simply have to throw my happiness into cyperspace!


Her er skitsen jeg tog udgangspunkt i og egentlig fulgte meget slavisk.


Her er lidt detaljer:Skitsen havde tre borders under fotos, og dem erstattede jeg med togskinner.


Fra nu af er april officielt min lykke-måned, for sidste år i april vandt jeg en tilsvarende skitse konkurence hos Imaginisce.

From now on April is officially my lucky month, as I won a challenge at Imaginisce in April last year.

Og kan det mon blive mere passende end nu at annoncere at mit første kursus hos Love2scrap bliver netop et skitse-kursus den 31. maj 2011? Og hvor tilfældigt er det lige at jeg har fået Pia til at tage fede materialer hjem fra netop Crate Paper?

Derudover holder jeg et kursus i København den 5. juni kl 10-16, som også tager udgangspunkt i skitser og nye trends/teknikker. Kurset holdes hjemme hos mig og koster 300 kr. og inkluderer de fleste materialer samt frokost. Der kommer mere info på bloggen, når jeg har planlagt det bedre (tiden løber dæleme fra mig...). Der er begrænset antal pladser, men stadig plads til nogle stykker, så send mig en mail hvis du er interesseret.

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Der er også et superlækkert layout, så jeg kan godt forstå, at du vandt. Tillykke.
Jeg har sendt dig en mail.

Ann Cicilie sagde ...

Tillykke - hvor er det FEDT!!!

Maria Krumbæk sagde ...

Hvor er det også et lækkert LO, helt sikkert fortjent! Ville elske at komme på kursus med dig, må lige spare op og se om jeg kan :)

Heidi sagde ...

IH du er altså bare en skrap-sak:-) Stort tillykke med at du vandt! Hvor fedt!! Det er så velfortjent.