Pin It button on image hover

mandag den 18. juni 2012

The Story of Us

For nogle uger siden lancerede Elle's Studio en ny hjemmeside og havde en række udfordringer. Jeg deltog i alle seks og slog alle mine rekorder med hvor hurtigt jeg fik produceret layouts. Jeg brugte i alt 2x2 timer, fordi jeg først opdagede udfordringerne i pinse-weekenden, hvor jeg kun var hjemme et par aftener.

Der var ikke tid til at dvæle over detaljer og jeg brugte stort set kun ting som lige lå fremme, da jeg ikke havde tid til at lede. Og jeg fik endda lavet nogle layouts, som jeg var rimelig tilfreds med. Det skal siges at et par af mine fotos allerede var match'ed til papir, for det er det der tager længst tid hjemme hos mig. Jeg var forøvrigt så heldig at finde to af udfordringerne, så der kommer flere Elle's tags på layouts i fremtiden :-)

A few weeks back I participated in six challenges at Elle's Studio. I found out about the challenges last mínute and beat all my records in procuding layouts super fast. Spend about 2x2 hours total creating 6 layouts. And some of them even turned out pretty nice! I pretty much used papers and embellishments that were in plain sight around my desk. A few photos had already been matched to papers, or I would not have made it. Here are two of the layouts. The first one made after a sketch and the second one incorporating something BIG. Btw. I won two of the challenges, so except more Elle's tags on future layouts :-)

 

Det jeg lærte af de hektiske, men produktive timer, er at skitser og udfordringer øger min produktivitet enormt. Så mere af det fremover...

What I learned from those hectic, yet productive hours, is that my productivity goes up when using sketches and am being challenged.

3 kommentarer:

Kim sagde ...

Oh these are fabulous, I especially love the hidden journalling in the second one!

Heidi Kolze sagde ...

Hvor er det nogle super flotte LO -og jeg kan kun tilslutte mig den med skitser. Det gør verden nemmere - og det at scrappe hurtigere:-) og så kan jeg ikke lade være at smile af din tag.... forstår jo så udemærket hvad du mener med "fuldendt". Endelig kom vores "manglende brik" til familien:-)

sophie sagde ...

Hi Trine! I feel the same! skethces and challenges really fuel my creativity! love these ! the first one is amazing: