Pin It button on image hover

mandag den 14. maj 2012

Project Life - uge 10

Det gik meget godt med næsten konsekvent at være tre uger bagud med at færdiggøre mine sider til PL..indtil babyen kom. Heldigvis har jeg noteret på post-it's i løbet af hver uge, så jeg ved hvad jeg vil have med i ord og billeder, så jeg ikke har glemt det, når jeg endelig får tid til at lave siderne færdig. Det fungerer egentlig meget fint indtil videre! Babyen sov skønt her til formiddag, så trods forkølelse og feber fik jeg indhentet nogle uger i projektet. Der mangler lidt pynt og overskrifter, men ville lægge det på alilgevel.

I was pretty much 3 weeks behind all the time with P - pre-baby, that is! But fortunately I write down on post-it notes which photos and events I want to include, so I don't forget. Seems to work just fine for now! The baby slept well this morning, so I did a little catching up on the project. A few details still missing, but wanted to post anyway.5 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Jamen det er da godt der findes post-it's de kan bruges til mange gode ting. Fine sider til PL albummet. ... og godt at høre, at baby sover fint, så mor kan "få lidt fra hånden". :0)

Stine sagde ...

Som altid stilsikre fine sider!
Godt at bebsen er god til at sove så du kan få lidt tid til dig selv.
God bedring!

Karina Beck sagde ...

Skønne PL sider!
Godt at du også får tid til at scrappe lidt.

lam sagde ...

Super skønne sider med søde detaljer. Du er ikke den eneste der er bagud. Jeg er konstant 1-2 uger bagud, men jeg har jo heller ingen baby bare en teenager ;O)
Hurra for post-it`s

Pia sagde ...

super flotte sider