Pin It button on image hover

søndag den 6. maj 2012

Et liftet layout

På Scrap-a-mania købte jeg de seneste Cards og Scrapbook Trends magaziner. Jeg har en anelse amme-hjerne, så jeg tænkte, at jeg ville lifte et layout for at gøre hele processen lidt nemmere og hurtigere. Jeg bladrede igennem bogen for at finde et layout jeg kunne bruge som inspiration til det farvestrålende Childish-papir fra Fancy Pants. Jeg fandt et layout af Susan Weinroth, som var lige min stil!

Having a new baby makes it difficult to focus on new ideas, so to get me started with creating layouts again I decided to lift a layout from Scrapbook Trends magazine. Found this one by Susan Weinroth, that was just my style, to help kickstart creativity!


Jeg tog et 10x15 foto og skar et mønstret ark i samme størrelse. Tog noget stribet papir, som jeg skar i 20x7cm. Jeg limede papirdelene på hvidt karton.


Inden jeg satte dette lag på baggrundspapiret syede jeg en bort fast på symaskinen. Brugte 'net' fra butikken og en stjerne-bort, jeg havde udskåret fra et af mine mønstrede ark.


I toppen af layoutet satte jeg nogle billetter fra min 'stash'.


Så udskar jeg stjerner i forskellige farver med Spellbinders og pyntede med lidt bogstaver og journaling.


Her er mit færdige liftede layout - rimelig tro mod det oprindelige design og alligevel meget anderledes. Vil tro det tog ca. en halv time at lave layoutet, da jeg først havde fundet papir og det layout jeg ville lade min inspirere af. Så brug af skitser eller at lifte et layout er helt klart med til at øge produktiviteten :-)
Det var skønt endelig at lave et layout igen, uagtet at jeg liftede designet!

3 kommentarer:

Kim sagde ...

this is so happy!!! I love the bright colourful papers they match the photo perfectly!

Karina Beck sagde ...

Jeg elsker også de magasiner!
Det er et flot layout, du har lavet.
Fortsat god søndag.

troll13 sagde ...

Skøøønt LO og lækker opsætning og utroligt skønne farver.