Pin It button on image hover

torsdag den 17. maj 2012

Monogram af knapper og brads

Jeg har pyntet et A til Asbjørns værelse med alverdens brads og knapper. Han er vild med hans forbogstav (og med Captain America, som har et A i panden... Så derfor kommer min mand hjem fra USA i næste uge med Captain America costume, hjelm og rygsæk til hans kommende skolestart).

I have decorated a letter for Asbjørns room with buttons and brads. Such a fun project and a great way to use up some buttons and brads from the stash! He is all into his letter "A" (and crazy about Captain American with the A on his helmet...which is why my husband will bring a costume, helmet and a backpack for his upcoming schoolstart when he returns from the US next week).


Bogstavet er tegnet svagt op med en blyant, og så har jeg fyldt ud med knapper, så jeg dækkede stregerne.
Jeg har taget udgangspunkt i en pose med knapper (Bag-O-Buttons), som har knapper i forskelige størrelser og farver. Jeg har specifikt brugt "Summer"-posen. Så har jeg taget matchende brads og fyldt hullerne ud mellem knapperne. I butikken er der masser af både runde brads og brads med et motiv. Jeg har bla. brugt masser af blomsterbrads, knap-brads, stjerner og hjerter samt en legoklods, bil og fugl.

Her er et par nærbilleder:Et rigtig hyggeligt projekt, som samtidig rydder lidt ud i samlingen af pynt :-)

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det ser godt ud! Lækre farver, du har brugt.

Annette sagde ...

Rigtig flot A - og sikke et arbejde.
Det ser virkelig helt sommerligt ud med de farver.
Det bliver da lidt af en oplevelse at se jer drage af sted til første skoledag...Herligt.

God weekend.