Pin It button on image hover

torsdag den 23. februar 2012

Lykken er at være drengemor!

Mens vi venter spændt på at finde ud af om vi får endnu en dreng eller om det er en pige, så ville jeg lave et layout som understreger hvor fantastisk jeg synes det er at være drengemor. Havde slet ikke forestillet mig den lykke det er, at ha' en dreng og hvor meget jeg har lært af den lille mand. Jeg elsker ham helt vildt!
På dette layout har jeg kombineret papir fra Amy Tangerine og die-cut fra Studio Calico (sælges hos love2scrap.dk).

While we are still waiting to find out if we are expecting another boy or a girl, I wanted to create a layout stating how fantastic I think it is to be a 'boy's-mom'. I could've never imagined the joy in that, and how much I have learned from this little man of mine.
I love him to pieces!Bogstaver er Mini Market fra OA, som jeg har klippet lidt i for at få til at ligne små flag. Flag hører sig selv vel til på et layout med fotos fra et Middelaldermarked?


Jeg har klippet i et die-cut ark fra Studio Calico. Efter at have kigget på arket i et halvt år og ikke vidst hvad jeg skulle bruge det til, så blev dette løsningen som passede til min stil.

I cut pieces from a die-cut sheet from Studio Calico. After having looked at the sheet for six months, not knowing what to do with it, this ended up being a solution which worked perfectly for my style.

3 kommentarer:

Kim sagde ...

what an awesome idea to scrap, I soooooo need to do this too, totally lovin the banner!

Heidi Kolze sagde ...

Hvor er det et super flot LO! og hvor det glæder mig at det er fedt at være drengemor.... skal jo prøve det om nogle mdr:o) men uanset hvad kan jeg betro dig at det er helt sikkert mindst ligeså fantastisk at være pigemor:o)

~Marlene Krogh~ sagde ...

Hvor er det et flot layout Trine !!! Lækre detaljer og super søde billeder ! Ha´en dejlig weekend lige om lidt...