Pin It button on image hover

fredag den 15. juli 2011

Roskilde Festival og regn

Det har været en tradition at tage på Roskilde Festival i mange år, og da vores søn er født under Roskilde Festivalen er det også tradition at tage ham med, så han tidligt får smag for 'the orange feeling'. I år skulle vi arbejde på festivalen den 30. juni, som er hans fødselsdag, så vi tog ham med, så vi også kunne være lidt sammen med han på hans 5. års fødselsdag! Vi kom tidligt, så her spiser vi morgenmad foran Orange scene. Meget hyggeligt.

It has been a tradition for many years to work at the Roskilde Festival. Our son was born during the festival so each year we also bring him along for a taste of 'the orange feeling'. This year we had to work on his birthday, so he joined us for a few hours. We got there early, so here we are having breakfast in front of the Orange stage.Der er ikke meget gang i musikken endnu, men den lille mand er begyndt at rocke til rytmerne.


Efter en nattevagt kørte vi til København for at sove (det er mange år siden jeg har sovet i et telt. Den del af festivalen var jeg aldrig helt så vil med...). Vi kom aldrig derned igen, for en syndflod uden lige ramte København lige som vi skulle afsted. Her er et foto ud af vinduet, hvor man kan se at græsplænen er dækket af vand. Det har jeg aldrig set før. Vi turde simpelthen ikke køre ud i bilen. Og havde vi gjort det havde det været lidt svært at komme hjem igen, da motorvejen var dækket med vand i mange dage. Heldigvis har vi ingen kælder.

We went back to Copenhagen to sleep on Saturday (after working all night), and never returned to Roskilde, because the worst rainstorm ever hit the city. Here is our lawn covered in water! I've never seen that before. The freeway was closed because of water, so I'm glad we stayed home. Luckily we don't have a basement.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg ville SÅ gerne have været på Roskilde i år, men havde ikke råd :) Til gengæld tog kæresten afsted. Men da regnen kom havde jeg det meget godt med at sidde og scrappe derhjemme ;)
I fik godt nok også meget regn, men fedt at I fik nydt Roskilde trods det indtil regnen kom