Pin It button on image hover

torsdag den 28. juli 2011

Ferie album

I år havde jeg en masse scrap-ting med på ferie plus et instant camera, så jeg kunne arbejde med albummet undervejs på ferie. Det fungerede super godt og vil helt sikkert være noget jeg gør igen. En time i ny og næ, så fungerer det helt perfekt. Og det er det hele værd at komme hjem med et halvfærdigt album og blot mangle de sidste fremkaldelser.

This year I brought lots of scrappy things on my vacation and an instant camera, so I could create a mini album. It worked perfectly to spend an hour here and there, and it was so worth it to come home with a partially finished album. 
Jeg har brugt Zutter til at samle siderne i albummet. I used a Zutter to bind the pages.


Og har et par plastiklommer til ekstra fotos. And page protectors for extra photos.Det er helt med overlæg at siderne i albummet er forskellige størrelser. Nogle af dem er lavet af rester og kunne ikke laves anderldes, mens andre er skåret til for at give det varierede look (jeg sku' jo prøve noget nyt).

The album pages vary in size. Some pages are made of scraps others are cut in a different size on purpose.
Og en stor lomme til extra fotos eller rejsebrochurer. A large pocket for extra photos or brochures.

Jeg har syet en lomme fast til business kort fra gode spisesteder. I attached a pocket for business cards from good restaurants.


Et par sider kan foldes ud én eller to gange. A few pages fold out once or twice.

Vi var på ferie med mine forældre,som har en lejlighed på Kreta, så det var passende at poste billeder af albummet på min mors fødselsdag. Stort tillykke med fødselsdagen, skønne mor!

We were on vacation with my parents who have an apartment in Crete, so it was approriate to post photos of the album on my mom's birthday. Happy birthday, lovely mom!


Har du scrappet noget fra din ferie endnu? Have you created something from your vacation, yet?

4 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Hvor er det blevet et flot album! Kan godt li forskelligheden på siderne. Lækre rejse-billeder. Jeg elsker at se scrapsider som handler om rejser. :0)
Det ser ud til i hyggede jeg på Kreta.

mariaseventyr sagde ...

nøj hvor er det album bare vildt lækkert :)

Karina Beck sagde ...

Sejt album!Det må have været skønt, at kunne arbejde på det undervejs!
Det ser ud som om Asbjørn har nydt ferien ; )

sophie sagde ...

wow!! this album is so full of details and great ideas!! I love minis !!