Pin It button on image hover

søndag den 24. juli 2011

Long live the queen

Jeg har lavet et mini album med fotos fra Dronningens 70 års fødselsdag sidste forår. Jeg har brugt October Afternoon's 5&Dime serie. Se mere info om materialer på scrapper's blog.

I have created a mini album with pictures from the Queen's 70th birthday last spring. I have used the 5&Dime colection from October Afternoon. More info on products on scrapper's blog.


Jeg pakkede en ferie-pose med diverse ting til albummet. Havde udstandset og mistet lidt på forhånd, så punches og mist ikke skulle med på ferien.


Her er de to første side. På den anden har jeg mistet henover en kageserviet, stemplet og embosset.

Og lidt scrap-fund: frimærker med dronnnigen på!Vi udnyttede ventetiden til dronningen kom med at se på heste. Meget smukke heste! Var så heldige at stå lige ved siden af hesten, som skulle have stortrommer på.
Og den halve times ventetid bærer frugt: dronningen kommer forbi og vinker (til dem på den anden side...)


Da jeg så albummet fra OA - og planlagde at jeg ville bruge det til disse fotos - så købte jeg en første dags kuvert med frimærker fra Dronningens 70 års fødselsdag. Den passer ret godt i størrelsen til albummet, og er en meget sjov lille ekstra detalje.1 kommentar:

Heidi sagde ...

Sikke et fint lille album. Du skulle næsten sende det til dronningen for det er da synd hun ikke får det at se :-) Men rigtig fint er det - og mon ikke jeg skulle gøre alvor af at investere i det 5&dime album...