Pin It button on image hover

fredag den 9. november 2012

David Tutera Cards

Det er vist på tide at vise nogle af de kort jeg har lavet for Core'dinations med det nye David Tutera Cardmaking System, som desværre kun sælges i Joann-butikkerne i USA. Systemet indeholder tre trin med allerede udskåret/evt. embosset karton og pynt. Det er bare at samle det - og det er hurtigt! Og jeg elsker hurtige projekter :-)

I think it's about time I share a few cards I did with the David Tutera Celebrate Cardmaking System. This system is brilliant with everything already diecut and ready to go. It takes just minutes to do a card, and I'm all into finishing my projects really fast :-)Dette solstråle kort er på Core'dinations blog og der er how-to's på hjemmesiden for de efterfølgende kort. Det kommer der også snart How-to til solstråle kortet.

The sunburst card is up on the Core'dinations blog and how-to's are available on the webpage for these two following cards: (a how-to for the sunburst card will be there soon).
 
 

 
Og så vil jeg gøre lidt reklame for et Hard Core online crop i slutningen af måneden. Masser af udfordninger i julens tegn og masser af lækre præmier. Jeg deltog i det første af slagsen denne sommer, og blev helt forelsket i de teknikker man kan lave med Core'dinations karton. Det kunne være sjovt hvis I havde lyst at være med denne gang...
 
And save the date for a Hard Core Crop at the end of the month! Lots of challenges and great prizes. I participated this summer and had so much fun. Totally fell in love with sanding my cardstock...
 
 


2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Lækre kort, du har lavet med deres produkter.
Jeg er spændt på, hvad konkurrencen går ud på.

Annette sagde ...

Søde kort du har lavet - og smart system.
Så bliver det ikke lettere - når andre har tænkt for en. hihi.
Men godt at putte den slag ind mellem egne påfund.
God weekend.