Pin It button on image hover

torsdag den 5. januar 2012

En overraskelse

Jeg har glædet mig til at vise det allerførste layout med vores kommende baby. Vi kender ikke kønnet på babyen, så jeg blev inspireret til at lave et drenge-pige layout, da jeg så silhouette-stemplerne med en mand og en kvinde fra OA's nye Farmhouse collection.

I have been looking forward to sharing the very first layout with our future baby. We do not know the sex of the baby, so I was inspired to make a boy-girl layout when I saw the silhouette stamps from the OA's Farmhouse collection.

Du kan se på Love2scrap's blog hvilke materialer jeg har brugt.

Dette er også det første layout jeg har lavet i næsten en måned. Jeg blev sygemeldt lige inden jul pga. mange plukveer, som gør at jeg ligger ned det meste af dagen - og har gjort det i to måneder. Der er tre måneder tilbage, og jeg savner at være kreativ. Men ideerne er ikke lige det som vælter frem, når jeg endelig kan sidde op! Håber det bliver bedre med tiden, nu hvor jeg ikke skal på arbejde. Vi har ventet mange år på endnu et barn, så jeg gør mit bedste for at møde den udfordrende graviditet med et smil... for glad det er jeg godt nok!

It's the first layout I've created in about a month. I stopped working right before Christmas, as I've had irregular contractions since early November. I've pretty much been laying down for two months now, and still have three more to go! I miss so much being creative, but it's been hard to concentrate when I could finally sit. Hope it get's better now that I don't have to work! We have waited many years for another child, so I do my best to face this challenge with a smile... because I sure am happy!

4 kommentarer:

Donna sagde ...

Sikke et fint layout du har lavet, god effekt med pige/drenge side.

Og stort tillykke med den kommende baby, god bedring.

Karina Beck sagde ...

Det er et dejligt babylayout. Flot måde at få begge køn med.
Håber at det går fremad.

Kim sagde ...

those little pins at the top are just sooo sweet!

Jette W sagde ...

Et stort tillykke.
Et rigtig fint layout du har fået lavet.