Pin It button on image hover

mandag den 22. marts 2010

Hygge-dag i byen

I fredags holdt Asbjørn og jeg en hygge-fridag. Vi startede i Cinemateket, hvor vi så tre kort-film. På vej derfra kiggede vi på Gardehusarer ved Rosenborg og besluttede os for at gå over på slottet. Vi ledte hele slottet igennem efter et billede af Christian 4 med klap for øjet (som jo derfor lignede en sørøver), indtil en vagt fortalte, at et sådan maleri kun fandtes i Roskilde Domkirke! Nå, men så fandt vi i stedet for malerier med riddere, gobeliner med kanoner og kanonkugler, kongeløver - og så på sabler, pistoler og kongekroner i kælderen.
Frokost spiste vi på McDonalds. Asbjørn spiste en hel chicken nugget! Wow. Tænk engang, at jeg ligefrem skulle blive stolt over at min søn gider spise på McD!!! Men med en dedikeret ikke-kødspisende søn var det et stort øjeblik, da han efter anden bid sagde: "Mor, den smager lidt bedre anden gang". Tja, jeg undlod jo også at fortælle at den indeholdt kød. En 'nugget' kan jo være hvad som helst...


Vi sluttede dagen i Palads bio, hvor vi så Prinsessen og Frøen - og samtidig fyldte vores maver med is, popcorn og cola. Hvilken fantastisk usund og hyggelig dag!


Ingen kommentarer: