Pin It button on image hover

mandag den 29. oktober 2012

Hello Fall

Dette layout kom på Scrapper.dk's blog i dag. Jeg fandt et to år gammelt foto fra en tur i den gyldne efterårsskov, som inspirerede til et efterårslayout. Jeg tror ikke vi har været på tur i en kæmpe skov siden. Og hvor er det dog dumt! Ville have været i Dyrehaven i går på vej hjem fra Nordsjælland, men havde en aftale på Østerbro og kunne ikke nå det. Havde heller ikke kamera med, så det var godt det samme. hi hi.

This layout is up on Scrapper.dk's blog today. Found a two-year old photo which inspired this fall-layout. Haven't really been to a huge forest since! I used a mix of two new Echo Park collections (For the Record 2 and Everyday Eclectic).

Dette layout er lavet med en blanding af Echo Parks For the record 2 og Everyday Eclectic. Jeg har pyntet med Prima blade. Jeg har også brugt sølv lak og lakstempel med et blad.

Jeg har godt nok svært ved at følge op på blogopdateringer! Jeg er næsten ligeså kreativ som før, men får simpelthen ikke taget mig sammen til at få taget fotos af mine ting og lagt på bloggen.

5 kommentarer:

Leanne sagde ...

Wow! Loving the colours in this LO!! Just beautiful..x

Kim sagde ...

lovin how you have cut that paper into the long chevron..and the touch of glitter!

Karina Beck sagde ...

Lækkert efterårs layout! Flot farvekombination og sødt pynt.

Donna sagde ...

Wauu lækkert efterårs LO du har lavet, og med nogle lækre små detaljer.

Donna sagde ...

Wauu lækkert efterårs LO du har lavet, og med nogle lækre små detaljer.