Pin It button on image hover

fredag den 14. september 2012

Manedspakke med My Mind's Eye

Love2scrap har en månedspakke, som i september er et skønt collection kit fra My Mind's Eye. Her er hvad jeg indtil videre har lavet af inspiration med månedspakken.

Love2scrap has a monthly kit-club. This month it is an awesome collection kit from My Mind's Eye. Here is what I created with the kit (this far, because I still have scraps left).
Til dette layout har jeg bla. brugt de nye mini bogstav klistermærker fra Lilybee design og grønne alpha stickers fra Pink Paislee og en tin pin fra Sasparilla-serien:


Her har jeg brugt Sasparilla alfabetet til titen:Og vi går lige fra vinter til sommer i Legoland...der er lidt til ethvert projekt :-). Her har jeg brugt OA Mini market stickers og en chickenwire mask:Og her har jeg pyntet med iRock sten/perler/bling:Og lidt twine, en Pretty Party stof-brad og bingo-brik. Cirklerne er skåret med en cirkelskærer.Og så et par kort af nogle rester. Og rester har jeg stadig lidt tilbage af, så der er til rigtig mange projekter i månedspakken...


5 kommentarer:

Maria sagde ...

Jeg har lige stået i Love2Scrap og beundret dem for to uger siden. Synes de er så lækre dine LOs og kortene er også super fede.

Karina Beck sagde ...

Total lækre ting, du har lavet!
God weekend.

Kim sagde ...

These are fabulous Trine...you have done wonders, I ADORE those cards AMAZING!!!!!!

Annette sagde ...

Hold da op for en masse fine lækre ting du har lavet. Det er jo slet ikke til at kommentere hver enkelt ting, som de ellers fortjener.
Der er bare vildt mange lækre detaljer, dejlige farver, billeder af skønne unger osv......

Så rigtig god søndag herfra.

sophie sagde ...

oh wow! I love these!! and pinned a couple of the layouts for future inspiration!