Pin It button on image hover

torsdag den 30. august 2012

Baby Scrap kursus

I næste uge starter baby-scrap kursus hos Love2scrap. Der er stadig nogle ledige pladser, hvis du (eller én du kender) har lyst til at lave et unikt album med babyfotos.

Du får 15 timers undervisning, skriftlige instruktioner, et scrapbooking album og over 10 færdige layouts. Og så blir det HYGGELIGT oveni købet med skønne babyfotos og medbragte babyer!

Men man kan også sagtens deltage selvom man ikke har en baby. Fik du aldrig lavet et album til din 5-årige datter/søn, så er du meget velkommen alligevel!

Her er et kig til nogle af de layouts vi skal lave på kurset.
 

Her er den fulde kursusbeskrivelse:

BABYSCRAP                                                         
Lav et unikt album med fotos af din baby

Har du lige født eller skal du snart føde, og har du lyst til at lave et helt unikt scrapbooking album med billeder fra din baby’s første år?

INTRODUKTION
I efteråret 2012 tilbyder Love2scrap en kursuspakke med tre undervisningsdage, hvor du dokumentere dine babyfotos og –minder i et album fyldt med layouts, som du selv har lavet. Der kræves ingen forkundskaber for at deltage. Kurset er tilrettelagt så alle kan være med, uanset om du allerede er kreativ, intet kender til scrapbooking eller har ti tommelfingre.

INDHOLD
Hver kursusgang laver du tre layouts. Dine layouts laves ud fra skitser/færdige layout, som er tilpasset i farver til drenge og piger (se ét eksempel nedenfor), og udover instruktion får du en skriftlig vejledning, så du kan lave dem færdige hjemme, hvis du ikke når det under kurset.

Kurset er tilrettelagt så du får en introduktion til scrapbooking samt afprøver en masse kreative teknikker, bla. stempling, mist og die-cutting.

På kurset er det oplagt at scrappe fotos fra hver måned i dit barns første år, eller andre vigtige milepæle: det første skanningsbillede, det første bad, den første solide kost osv.

KURSUSDAGE
Kursuspakken består af tre kursusgange, hvor vi mødes i butikken i Roskilde. Baby kan medbringes og der er afsat tid til både scrap, amning, fodring og bleskift!
 
Lørdag den 8. september, kl. 10-15
Onsdag den 10. oktober, kl. 10-15
Onsdag den 7. november, kl. 10-15

PRIS OG TILMELDING
Pris: 900 kr.

Kursusprisen inkluderer undervisning og materialer til minimum 9 layouts plus et album til at gemme dem i. Der serveres the, kaffe og snacks. Frokost medbringes selv.

Tilmeld dig kurset på www.love2scrap.dk (under KURSUS). Kursusmaterialer tilpasses kønnet på barnet, så det er vigtigt at tilmelde dig til enten drenge- eller pigelayouts.


Og så må jeg altså dele dette: I sidste uge lagde jeg mit mini album i et online galleri hos Two Peas in a Bucket. I dagene derefter var det et featured project og er i dag på top 3 for både antal views og bookmarks. Holdda op hvor blev jeg glad! Der skal ikke så meget til...

And I have to share this: Last week I posted my mini album at Two Peas in a Bucket gallery. For the next couple of days it was the featured project. I don't think I ever had a project featured anywhere, so I was extremely HAPPY to see this.


It made the Top 3 by views. All the way to the top!! I once had a project view over 500 times, but this one has been viewed over 1800 times! Wow.And today I noticed it also made the Top 3 most bookmarked. What an unexpected honor!

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor ser det kursus bare lækkert ud!!!!!
Tillykke med at du er featured på 2 peas! Du laver også bare de fedeste ting!

Julie Viktoria sagde ...

Kursus ser rigtig lækker ud.

Og er rigtig vild med to layouter. :)

Maria sagde ...

Hvor er det flot at du er featured på two peas - det er sejt!

Lækre LOs til dit kursus, held og lykke med det.

Kim sagde ...

wooooohoooo so excited fo ryou with the Twopeas feature that is awesome, I adore those beautiful baby layouts,s o divine!